Defcomb

Defcomb on kotimainen startup, jonka tavoitteena on tarjota palveluja, joilla asiakkaamme voi seurata uutisia laajasti ja joustavasti. Tekninen osaamisemme nojaa vuosien kokemukseen vastaavasta työstä Helsingin yliopiston uutisten suodattamiseen keskittyneissä tutkimusprojekteissa. Alkujaan järjestelmää lähdettiin kehittämään, koska halusimme itsellemme parempia työkaluja suodattaa netin erilaisista lähteistä itseämme kiinnostavia uutisia. Koska tiedon määrä on nykyään valtava ja lähes kaikille yrityksille uutisseuranta tai mediaseuranta jossain muodossa on elintärkeätä, huomasimme palvelulle olevan laajempaa kysyntää ja perustimme yrityksen vuonna 2014.

Pekka Norhomaa

Pekka Norhomaa

Pekalla on usean vuoden kokemus sekä taloushallinnon että rahoitusalan hallinnollisista tehtävistä. Hän on ollut mukana rakentamassa hallinnollisia toimintoja useassa yrityksessä alusta saakka sekä osallistunut useiden uusien tietojärjestelmien käyttöönottoon.

Pekka vastaa Defcombin operatiivisista toiminnoista sekä uusasiakashankinnasta ja yhteydenpidosta vanhoihin asiakkaisiin.

Peter von Etter

Peter von Etter

Peter on ohjelmoinnin taituri, jolla on vuosien kokemus vaativasta kieliteknologioiden ja koneoppimisen ohjelmoinnista. Peter vastaa Defcombin taustalla olevien järjestelmien toteutuksesta ja tietokantojen optimoinnista.

Heikki Manninen

Heikki Manninen

Heikki on web-teknologioiden moniosaaja, joka viihtyy niin käyttöliittymien, kuin kieliteknologioiden parissa. Laajan koulutustaustansa ansiosta hänellä on taito katsoa asioita monista eri näkökulmista ja keskustella erilaisten sidosryhmien kanssa. Defcombissa Heikki vastaa käyttöliittymän toteutuksesta.

Töiden ulkopuolella hänet löytää todennäköisimmin luonnosta perhokalastuksen ja kuvaamisen parista.